Начало Бокс Паркър: Можеше и Чисора да спечели тази битка

Паркър: Можеше и Чисора да спечели тази битка

Паркър: Можеше и Чисора да спечели тази битка
0

Джоузеф Паркър остана здраво стъпил на земята и не се главозамайва от победата над Дерек Чисора. Успехът беше доста дискусионен.

Свидетелество за това е разделеното съдийско решение, като един от тримата рефери видя мача в полза на Чисора.

„Чувствам го, Дерек пласира много удари. Вероятно утре ще ме боли доста“, Паркър заяви след победата.

„Планът беше да се бия умно и да остана фокусиран. Успя да ме нацели в самото начало. Знаех, че имам нужда от много работа, защото това се очакваше да е много тежка битка.“

„Трябваше да остана на себе си и да се боря до самия край. Той пусна тежки бомби и едва останах на себе си. Можеше и той да спечели срещата. Моята техника ми помогна да реша нещата в своя полза. Имам шанс за световната титла – отново ще бъда шампион“, допълни Джоузеф Паркър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.