Начало Бокс Паркър все още иска мач с Чисора

Паркър все още иска мач с Чисора

Паркър все още иска мач с Чисора
0

Джоузеф Паркър има идея за следващ съперник при победа над Джуниър Фа – Дерек Чисора. Бившият шампион на Световната боксова организация (WBO) трябваше да се бие с британеца през 2019, но се разболя и срещата пропадна.

„Това ще бъде много интересна битка“, мениджърът на Паркър Дейвид Хигинс сподели пред Sky Sports.

„Джоузеф все оща иска този мач. Дейвид Хей ще иска да го организира във Великобритания, но ние бихме ги посрещнали в Нова Зеландия. Имаше договор за тази битка, за мен тя има смисъл.“

Чисора все още вярва, че Джоузеф Паркър се е уплашил и затова мачът им е пропаднал.

„Не е тайна, че щяхме да се бием – дори подписах договора“, отговаря Дерек на информациите за нов интерес.

„Летях до ЛА, за да снимаме промо видеа, само за да видя как едно изплашено пиле бяга. Истината е, че седнахме на масата и видях в очите му, че той не е готов за мен. Ако феновете все още го искат, нека го направим. Той ще трябва да дойде при мен този път – в бърлогата на звяра“, допълва Чисора.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.