Начало ММА Дейна Уайт се готви да прецака Гейджи за сметка на Конър
0

Дейна Уайт се готви да прецака Гейджи за сметка на Конър

Дейна Уайт се готви да прецака Гейджи за сметка на Конър
0

Претендент №1 за световната титла на UFC в лека категория Джъстин Гейджи по всичко личи ще бъде прецакан от Дейна Уайт. Американецът трябва да се изправи срещу Чарлз Оливейра за пояса на организацията, но това може и да не се случи. Или поне не и в първата половина на 2022 година.

Причината – желанието на бразилеца да премери сили с Конър Макгрегър, както и вече отправеното предизвикателство от „Ноториъс“ към него. Бившият шампион се възстановява от счупване на левия глезен и се очертава да бъде готов за мач в клетката през месец май. И предвид парите, които ще генерира неговото завръщане, то Уайт няма да изненада, ако го включи директно в бой с Оливейра.

Май изглежда прекрасна дата. Конър ме предизвика, иска да проведе Ирландия срещу Бразилия. Целият свят иска да види този мач. Така че, нека го направим. Мога да го изчакам до май. Без значение дали е в лека, полусредна или средна категория. Да избере и ще се подготвя“, отсече шампионът.

Дейна Уайт също е съгласен с тази опция. Нещо, което самият Гейджи пък изглежда предугажда. Претендентът на свой ред заяви, че е готов да изгори цялата дивизия, ако бъде изпреварен от Конър.

Ще запаля всичко. Конър няма победа в лека категория от 5 години. Аз направих всичко, за да получа този мач. Ако Дейна наистина ме прецака, както се говори, ще изгоря цялата организация. Ще срина UFC до основи“, изригна Гейджи.