Начало Бокс Определиха Усик като боксьор от друга планета
0

Определиха Усик като боксьор от друга планета

Определиха Усик като боксьор от друга планета
0

Олександър Усик е от друга планета и ще нарани Антъни Джошуа много повече на реванша между двамата. Това заяви един най-близките хора на световния шампион в тежка категория на WBA, WBO, IBF и IBO Сергей Люпин.

Украинецът категорично надигра Ей Джей през септември, като отне поясите му и нанесе второ поражение в кариерата на британеца. Двамата все още преговорят за втория им сблъсък, който трябва да се проведе през пролетта на следващата година. По думите на Люпин обаче, бившият шампион не го чакат никак добри времена и ще претърпи още по-болезнена загуба.

Усик беше на 60-70 процента от пълните си възможности в първия им мач. Познавам го от 20 години, видях как се изгражда в това, което е сега. Това, което го отличава от останалите е, че се адаптира и учи непрекъснато. Изглежда така, сякаш е от друга планета“, заяви Люпин.

На този етап все още не е ясно дали изобщо ще видим реванш между Джошуа и Усик. Британецът вече заяви, че е готов да се отдръпне, за да се проведе обединителен двубой между украинеца и Тайсън Фюри. И този сблъсък обаче е под въпрос, като ситуацията в тежка категория прилича на плаващи пясъци.