Начало ММА Звезди от UFC се обединиха в името на човешка съдба
0

Звезди от UFC се обединиха в името на човешка съдба

Звезди от UFC се обединиха в името на човешка съдба
0

Бойците в UFC винаги са се откроявали с корави характери и железни юмруци. Това обаче е вътре в октагона. Когато излязат от него, част от тях са ни доказали през времето, че притежават огромни сърца и се борят за по-доброто бъдеще на непознати хора. Отличен пример в това отношение е Дъстин Порие и неговата фондация за събиране на средства за бедни деца.

Поредното доказателство за това дойде от Ирландия. Треньорът на Конър Макгрегър – Джон Кавана инициира събиране на средства, с които да се помогне на друг боец Иън Кохлан да проходи отново. Ирландецът е пострадал сериозно по време на тренировка, като е получил тежки увреждания на гръбначния стълб.

За да набере нужните пари за успешна операция и възстановяване, Кавана организира семинар. В него се включиха както Конър Макгрегър, така и редица имена, сред които Джони Уокър, Пол Редмънд и други. Елитната компания събра 70 хиляди евро, които дари на името на Кохлан, за да му помогне в трудния път към възстановяване на нормалния начин на живот.

Иън Кохлан

Наближават Коледните празници. В такива моменти трябва да покажем, че преди всичко сме хора. Знам, че на семейството му не им е никак лесно, той има жена и деца. Дано с тази сума успеем да допринесем за по-доброто им състояние“, коментира Кавана.