Начало Видео Артьом Лобов говори екслузивно пред „BOEC.BG“ тази неделя (ВИДЕО)

Артьом Лобов говори екслузивно пред „BOEC.BG“ тази неделя (ВИДЕО)

Артьом Лобов говори екслузивно пред „BOEC.BG“ тази неделя (ВИДЕО)
0

Тази седмица в предаването „BOEC.BG“ по телевизия Bulgaria ON AIR ексклузивно говори руската бойна звезда Артьом Лобов. Нашата камера влиза в дома на бившия боец от UFC в Дъблин за дълго и много любопитно интервю, което ще ви покажем в две части.

34-годишния Лобов е вторият специален гост в рубриката на Никола Атанасов„Луди за MMA/БЖЖ“ („Crazy about BJJ/MMA“). По-рано ви показахме просторно интервю с една от младите звезди на UFC – Джони Уокър.

Артьом Лобов е роден в Русия, но израства в Аржентина. Днес живее и тренира в една от меките на ММА в света – Дъблин, Ирландия. Бившият боец от UFC тренира под ръководството на именитият специалист Джон Кавана, а негов съотборник и близък приятел е световноизвестният боец Конър Макгрегър.

Ловоб отговаря пред Никола Атанасов и на въпросите на читателите на нашия сайт, които бяха зададени след допитване в социалните ни мрежи Instagram и Facebook.

В много откровен разговор ще чуете за последните новини около Лобов, как се подготвя за битка, ще се върнем към участието му в най-престижната ММА верига в света, както и за предизвикателството бой с голи ръце, от какви вериги очаква оферти и с кого иска да се бие в клетката, има ли връзка с руската попзвезда Зара и за приятелството с Конър Макргерът.

Не пропускайте „BOEC.BG“ на 11-ти октомври, неделя, от 19:00 ч. по телевизия Bulgaria ON AIR.