Начало Граплинг Pro Grappling Invitational ще търси абсолютен шампион през декември

Pro Grappling Invitational ще търси абсолютен шампион през декември

Pro Grappling Invitational ще търси абсолютен шампион през декември
0

Третото издание на веригата състезания по бразилско джу джицу и грпалинг „Pro Grappling Invitational“ ще се проевде на 5-ти декември и ще даде възможност на най-добрите български бойци в тези дисциплини да се докажат в отворена (абсолютна) категория.

Новината за провеждането на PGI 3 бе съобщена първо във Facebook страницата на организаторите. Те добавят, че за абсолютния шампион на изданието ще бъде осигурена и парична награда от 500 лева. В турнирната схема ще бъдат включени не повече от 16 бойци, които ще бъдат селектирани от „Pro Grappling Invitational“.

Битките ще се проведат с кимоно и по правилата и регламента на Международната федерация по бразилско джу джицу (IBJJF) за кафяви и черни колани. През последните два месеца PGI осъществи два успешни турнира, като в първото издание схватките бяха без кимоно, а във второто с кимоно. И този път домакин на битките ще бъде Боен Клуб Левски София, а на мястото на събитието ще бъдат допускани само състезатели и треньори.

За Boec.BG организаторите на турнира споделиха, че официалното обявяване на участниците в PGI 3 ще започне в понеделник (12.10) във Facebook страницата им.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.