Начало ММА Джейк Пол отговори на Дейна и се присмя на парите в UFC

Джейк Пол отговори на Дейна и се присмя на парите в UFC

Джейк Пол отговори на Дейна и се присмя на парите в UFC
1

Влогърът Джейк Пол отговори на нападките на Дейна Уайт и го захапа на свой ред. Новоизлюпеният боксьор се присмя на заплащането в най-популярната ММА организация UFC.

За русокосия самохвалко е грехота бойците в промоцията да взимат толкова малко.

„Дейна, ти каза, че ще заложиш 1 милион долара срещу мен. Сложи Аскрен да тренира с Фреди Роуч… даде му пълен достъп до всички места за тренировка на UFC. Изглежда ти си истинският глупак, а не Ариел Хелуани“, Пол захапа Уайт.

„В третата си битка направих повече пари отколкото всеки боец на UFC в историята. Може би, е време да започнеш да плащаш на състезателите си. Не е изненадващо, че те искат да се боксират. Казваш, че правиш мачове, които хората искат да видят… затова организирай Джоунс – Нгану. Дай им по 10 милиона долара и част от PPV парите.“

„Защо бойците ти са толкова ниско платени? Защо аз получавам повече отколкото Хабиб и Конър взеха?“, пита още Джейк Пол.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Comment(1)

Comments are closed.