Начало ММА Аманда Нунеш е близо до завръщане в UFC

Аманда Нунеш е близо до завръщане в UFC

Аманда Нунеш е близо до завръщане в UFC
0

Дейна Уайт би се зарадвал да види отново Аманда Нунеш в UFC.

През изминалия уикенд Джулиана Пеня си върна титлата при жените в полусредна категория с победа с разделено решение над Ракел Пенингтън на UFC 307. След победата си, вместо да призове най-вероятната си следваща съперничка, двукратната олимпийска златна медалистка Кайла Харисън, Пеня призова Нунеш да се завърне от пенсия за трилогичен двубой.

Пеня и Нунес имат дългогодишно съперничество, като Пеня постигна един от най-големите обрати в историята на ММА, побеждавайки Нунес на UFC 269, след което бързо загуби титлата от нея в реванша им седем месеца по-късно. И като се има предвид историята им, в понеделник Нунеш изглежда отговори на призива на Пеня с публикация в социалните мрежи, в която казва на Дейна Уайт да ѝ се обади.

А за Уайт това е добра новина.

Тя изглежда добре“, каза Уайт пред репортери след епизода на „Сериите на претендентите“ във вторник. „Тя изглежда страхотно. Изглежда, че все още е във форма. Така че знаете къде е главата ѝ, а това ми харесва тук. Има много неща, които обичам в нея, обичам това в нея. Тя държи под око кой ще спечели титлата след това и мисля, че се закани, че може би ще се заинтересува да се върне.“