Начало ММА Пеня: Аз съм първата истинска майка с титла в UFC (ВИДЕО)
0

Пеня: Аз съм първата истинска майка с титла в UFC (ВИДЕО)

Пеня: Аз съм първата истинска майка с титла в UFC (ВИДЕО)
0

Юлиана Пеня буквално шокира света, слагайки край на впечатляващата серия на Аманда Нунеш в октагона на UFC. Американката с венецуелски корени стана първата в клетката на най-голямата организация на света, която побеждава бразилката след 12 поредни успеха. За последно „Лъвицата“ допусна поражение през далечната вече 2014-а, когато бе нокаутирана от Кат Зингано.

Победата донесе на Пеня световната титла в категория петел. За Нунеш остана утехата, че запазва пояса в леката дивизия, но тя вече не държи трофеите и в двете версии.

След успеха си Юлиана се обяви за единствената истинска майка, която става световен шампион. Тя дори поиска да й бъде направен специален пояс – „Най-злата майка в света“, по подобие на този при мъжете, който е за „Най-гадното ко*еле в света“.

Смятам, че заслужавам такава титла. Аз съм първата истинска майка с титла в UFC. И определено съм най-злата от всички в октагона“, заяви Пеня след победата. Нунеш също е майка на момиченце, но то е родено от нейната половинка, което явно провокира новата шампионка да акцентира върху този факт.

Колкото до самия успех, Юлиана призна, че дори не е осъзнала в първите секунди какво е постигнала. „В началото дори не осъзнах, че тя ме е потупала и се е предала. Когато я повалих си мислех само дали ще ми стигне времето да я удържа, не знаех още колко остава и дали тя ще се предаде. След това реферът ме бутна, а аз го попитах какво се е случило. Не разбрах, че съм спечелила“, каза още Пеня.