Начало ММА Конър може да се върне в октагона още тази година
0

Конър може да се върне в октагона още тази година

Конър може да се върне в октагона още тази година
0

Конър Макгрегър може сензационно да се завърне в октагона още преди края на годината. Това обяви шефът на UFC Дейна Уайт. По думите му, бившият световен шампион в две категории се възстановява по-бързо от очакваното и това е добре дошло за него и организацията.

Ноториъс” счупи левия си глезен в битката с Дъстин Порие през лятото. Първоначалните прогнози бяха ирландецът да се върне в клетката не преди пролетта на 2022 година. Уайт обаче е оптимист, че това може да се случи и по-рано.

По всичко личи, че Конър се възстановява много добре. Два са основните въпроси – кога може да започне отново да рита и кога кракът му ще може да понася ритници. Ако това е възможно да се случи в близко бъдеще, то той ще направи мач до края на годината”, каза шефът на UFC.

Макгрегър изглежда не изпитваше особено проблеми да ходи нормално и да стъпва на левия си крак по време на модно шоу в Бруклин. Там той дори се забърка в скандал с половинката на актрисата Меган Фокс, но до по-сериозна конфронтация така и не се стигна.