Начало ММА Конър отново се замеси в скандал на червения килим

Конър отново се замеси в скандал на червения килим

Конър отново се замеси в скандал на червения килим
0

Конър Макгрегър влезе в конфликт с рапъра Machine Gun Kelly на ежегодните музикални награди на MTV.

Ирландецът бе забелязан да хвърля напитка по изпълнителя, а версиите за инцидента са няколко.

Според някои певецът е блъснал Макгрегър и част от питието му се разляло върху патериците, с които той се придвижва след операцията. Последвала размяна на реплики и Макгрегър изхвърлил останалата част от напитката по рапъра, което се вижда на видео.

Двамата бързо били разделени преди да се стигне до физическа саморазправа.

Очевидци твърдят, че повод за свадата е отказът на Machine Gun Kelly да се снима с Конър.

ММА боецът се опитал да вкара някое от прословутите си крошета в действие, като охранителите имали сериозни затруднения да го спрат.

„Абсолютно нищо не стана, не знам какво поводи това. Просто се появих – дори не знам кой е този човек, ако трябва да сме честни. Аз се бия само с истински бойци. Не го правя с някакви лигави рапърчета, дори не го разпознавам. Не знам нищо за него, освен че явно е с Меган Фокс“, сподели своята версия Конър Макгрегър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.