Начало ММА ‘Едноокия’ Биспинг разкритикува Конър за подредбата на най-великите в ММА

‘Едноокия’ Биспинг разкритикува Конър за подредбата на най-великите в ММА

‘Едноокия’ Биспинг разкритикува Конър за подредбата на най-великите в ММА
0

Изглежда решението на Конър Макгрегър да сподели своята листа за най-великите бойци на всички времена в ММА не е останало незабелязано от малки и големи.

Преди няколко дни ирландецът написа в Twitter, че Андерсон Силва е най-великият боец към днешната дата, а зад него Макгрегър сложи себе си, Джордж Сейнт-Пиер и Джон Джоунс.

Снимка: БТА

Безспорно една такава листа може да бъде подредена по коренно различен начин и да намери доста поддръжници, но един човек с голяма уста имаше какво да каже по темата.

А именно бившият шампион в средна категория Майкъл Биспинг, който попадна в един от туитовете на Макгрегър с това, че Сейнт-Пиер е „победил едноок боец“ в единствената си среща в средна категория.

GSP е на трето място. Не толкова голяма серия от победи чрез нокаут/предаване, но шампион в две дивизии. Но въпреки това е зад мен. Причината е в това, че напусна полусредна категория, след като понесе много щети, плюс спорно решение. Никога не се изправи срещу наследниците си в категорията. Прецака мач с Андерсон Силва. Качи категория, когато му предоставиха едноок боец. Предпочете да играе на сигурно“, гласи поста на Конър.

Ето и отговора на британецът, който се оттегли от спорта с актив от 30 победи и 9 загуби.

Този едноок боец, за когото говориш победи твоя номер 1 и защити титлата си, така че логиката ти куца„, бе краткият отговор на Биспинг, който нападна Макгрегър за това, че никога не е защитавал нито един от двата си колана на UFC.