Начало ММА Конър се сложи като №2 за всички времена
0

Конър се сложи като №2 за всички времена

Конър се сложи като №2 за всички времена
0

Конър Макгрегър даде мнението си по въпрос, който винаги вълнува феновете на спорта – кой е №1 за всички времена.

В серия публикации в социалните медии, ирландецът посочи своят Топ 4, като сложи себе си на второ място. Но не за дълго.

„Серия за най-велик. Серията от победи, в 2 категории, с шампионски статут в 1, Андерсон Силва е №1 в ММА за всички времена. Моята серия от победи, в 3 категории, с шампионски статут в 2, аз съм №2, ако не и на наравно на първо място. Но все още е активен, №1 е сигурно място в края на кариерата ми. С лекота“, започна Конър.

На трето място ирландецът постави Джордж Сейнт Пиер, но разкритикува избора на съперници на канадеца.

„GSP е трети. Много по-кратка серия победи, но шампионски статут в 2 категории. Но е много назад. Причини – напусна полусредна категория, след като понесе много щети, плюс спорно решение. Никога не се изправи срещу наследниците си в категорията. Прецака мач с Андерсон Силва. Мърдаше само срещу еднооки бойци. Играеше на сигурно“.

Четвъртата позиция отново е спорна, според Конър, като спокойно намиращият се на нея боец може да и трети.

„Джон е четвърти. Може би наравно с №3. По-дълга серия победи от третия и още е активен, но шампионски статут сам в 1 категория. Причини – много лишени от блясък победи с решения, плюс спорна победа. Опита се да играе на сигурно в тежка категория, като избегне шампиона“.

Сред причините „Боунс“ да е толкова назад в ранглистата на ирландеца са и многото спекулации за употреба на допинг.

„Не споменах многото неща за допинг, макар точно това да ме прави ясния №1. Това и фактът, че още съм активен. Това поставя под съмнение всички победи и серии, аз съм се справял в с много допингирани. Така прави най-великият“.