Начало ММА ММА легенда: Майк Тайсън е перфектният опонент за мен
0

ММА легенда: Майк Тайсън е перфектният опонент за мен

ММА легенда: Майк Тайсън е перфектният опонент за мен
0

MMA ветеранът Кен Шамрок изрази желание да се изправи срещу легенда в друг боен стил – Майк Тайсън. 56-годишният бивш боец на „PRIDE“ и UFC заяви, че бойните спортове са част от него и винаги би бил готов за голямо предизвикателство.

„Винаги съм гладен за бой. Това е в моето ДНК. Обичам битките, но трябва и да съм умен, когато взимам решения за опонентите си. Трябва да имат смисъл. Няма да се бия с някой 27-годишен, който е в пика си. Майк Тайсън е перфектният опонент за мен. Няма по-добър сценарий за мен“, категоричен бе Шамрок пред „Fight Network“.

Шамрок има 28 победи и 17 загуби в кариерата си. Той е участник в първото събитие на UFC през далечната 1993 г. Последната му битка бе през 2016-та. Тогава той загуби от Ройс Грейси в третата битка между тях. Шамрок не е единственият ММА ветеран, който предизвика Майк Тайсън тази седмица. Бившият шампион на UFC, Тито Ортиз, също изяви желание да се бие с обявилия завръщането си Тайсън.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".