Начало ММА Масвидал: Мога да изчакам Конър
0

Масвидал: Мога да изчакам Конър

Масвидал: Мога да изчакам Конър
0

Хорхе Масвидал има огромно желание да се изправи срещу Конър Макгрегър в клетката, но няма да пришпорва събитията.

Американецът е склонен да даде на евентуалния си съперник колкото време пожелае, за да се подготви, докато самият той продължи пътя си към титлата в UFC.

„Той каза някои неща, например, че не е във форма, трябва да работи по това, трябва да работи по онова. Разбирам, човече. Върни се в залата, прецени кога ще е добър момент за теб, когато си готов за предизвикателството – ще го направим. Нямаме бърза работа. Междувременно ще си взема титлата. Ще спукам от бой Камару Усман и след това с Конър можем да говорим дали иска мач или не. Няма особено значение. Няма да притискам никого да се бие с мен. Ще си гледам работата, както винаги правя“, каза Масвидал пред подкаста e “Le Batard and Friends”.

„Геймбред“ дори направи нещо като комплимент на Макгрегър за представянето му срещу Доналд Серони. „Изглеждаше добре. Определено беше наедрял в сравнение с предишните си мачове. Виждал съм го. Определено беше по-голям. Би се само 40 секунди. Направи много от нещата, които винаги прави, може би някои нови елементи като ударите с рамо и разни такива. Но направи много от нещата, в които е добър. Юмруци, ритници, редуване. Може би за пръв път удари някого наистина силно с ритник в главата, но и преди съм го виждал да рита така“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.