Начало ММА Конър с първи думи след 3 часа операция (видео)
0

Конър с първи думи след 3 часа операция (видео)

Конър с първи думи след 3 часа операция (видео)
0

Конър Макгрегър никога не пада по гръб. „Ноториъс“ отново не изневери на себе си, като публикува видео след близо 3 часа операция. Ирландецът бе подложен на интервенция след счупения глезен в края на първия рунд на битката с Дъстин Порие.

Бившият световен шампион в две различни категории на UFC е категоричен, че „Диаманта“ не е спечелил битката. Той допълва, че ще се върне по-силен и скоро отново ще се срещне с американеца.

Конър счупи глезен! Порие спечели битката

„Току излизам от операционната. Всичко мина по план, всичко е перфектно, чувствам се невероятно. Следват шест седмици с патерици и след това отново в залата“, съобщава Конър във видеото.

Целта му ще бъде да се върне възможно най-скоро в октагона и да направи четвърти мач с Порие. Макгрегър вече изостава с 1:2 успеха в преките дуели, след като Дъстин бе обявен за победител с технически нокаут. Нещо, което Конър категорично отрича.

„Дъстин, може да празнуваш колкото си искаш тази нелегитимна победа. Ти не направи нищо там, вторият рунд щеше да покаже на всички кой е по-добрият“, отсече Макгрегър.

Ирландецът е убеден, че срещата е трябвало да бъде обявена без победител и спряна по лекарска причина. Той обеща да се завърне по-силен отпреди.

„Във възходи и падения ние сме екип, изтупваме се от прахта, градим наново и се връщаме по-силни от всякога“, отсече Конър и сложи точка на спекулациите, че може да се оттегли след този развой на срещата.