Начало Видео Порие – Макгрегър, вижте как „Насилието идва“ (видео)

Порие – Макгрегър, вижте как „Насилието идва“ (видео)

Порие – Макгрегър, вижте как „Насилието идва“ (видео)
0

Броени дни остават до едно от най-големите събития в бойните спортове в световен мащаб. Дъстин Порие (27-6) ще се изправи срещу Конър Макгрегър (22-5) в трети сблъсък, който да сложи точка на спорта относно това кой е по-добър от двамата. „Диаманта“ и „Ноториъс“ ще се сблъскат на UFC 264 на 10 юли в главния мач на организацията в Лас Вегас. Победителят ще получи не само възможността да атакува световната титла в лека категория, но и да изрече думите „аз съм по-добрият“.

Порие и Макгрегър си размениха по една победа през годините, като ирландската суперзвезда, бивш световен шампион в две версии, ликува с нокаут през 2014-а. Порие обаче взе своя реванш през януари тази година и именно това прави предстоящия мач толкова вълнуващ.

От UFC пуснаха ново, още по-надъхващо и мотивиращо промо за сблъсъка им. То носи красноречивото заглавие „Насилието идва“, което е предпоставка за онова, което ще ни очаква следващата събота срещу неделя.

Двамата сипят закани за нокаут и брутален завършек. През годините са доказали, че са способни на невероятни зрелища. Предстои да видим „кой-кого“…