Начало ММА Силвестър Сталоун посочи своя фаворит от Порие – Макгрегър
0

Силвестър Сталоун посочи своя фаворит от Порие – Макгрегър

Силвестър Сталоун посочи своя фаворит от Порие – Макгрегър
0

Филмовата легенда и икона за всички фенове на екшън лентите – Силвестър Сталоун даде своята прогноза за изхода на сблъсъка между Дъстин Порие и Конър Макгрегър. Двамата трябва да се срещнат на 10 юли. Това ще бъде третият им двубой, който трябва да определи кой е по-добър. Те си размениха по един успех с нокаут до този момент.

Според Сталоун, който проби на световния екран със своя боксов герой Роки Балбоа, отдадеността може да се окаже ключово предимство за „Диаманта”. Легендата визира времето, което Порие прекарва в тренировки и подготовка, в сравнение с множеството странични ангажименти, които до известна степен разсейват „Ноториъс”.

Порие: Ще нокаутирам Конър Макгрегър

Да прогнозирам този мач е наистина адски трудно. Спокойно може да хвърлите монета и да заложите на ези или тура, защото шансът да познаете е сходен. Въпросът е кой ще нанесе първи тежкия удар. Имате един много гладен и млад човек, в лицето на Порие, както и друг, като Макгрегър, който е направил адски много пари, но все още изпитва глад. Разликата между тях е от психологическа гледна точка и там смятам, че Порие има предимство”, коментира Сталоун.

Победителят от сблъсъка между Конър и Дъстин, ще получи шанс да атакува световната титла в лека категория. Порие вече отказа такъв мач, именно с идеята да направи трилогията с Макгрегър и да заработи доста солиден хонорар. Който спечели сега обаче, ще може да предизвика новия шампион – Чарлс Оливейра.

Оливейра отговори на Конър: Бий Порие и ще те сритам