Начало ММА Шампионът Волкановски с оценка за Конър – Порие
0

Шампионът Волкановски с оценка за Конър – Порие

Шампионът Волкановски с оценка за Конър – Порие
0

Световният шампион на UFC в категория „перо” – Александър Волкановски (22-1) посочи кой според него ще спечели третия сблъсък между Конър Макгрегър (22-5) и Дъстин Порие (27-6). „Ноториъс” ще се изправи срещу „Диаманта” на 10 юли на галавечерта на UFC 264 в „лека” категория.

Според 32-годишния австралиец, Конър все още е по-опасният боец от двамата и има повече аргументи за победата.

Все още смятам, че Конър е по-опасен и ще се хвърли в атака от самото начало. Очаквам той да контролира схватката по-добре, отколкото направи това във втората им среща. Да, Конър се умори от постоянните ритници в краката му, но вярвам, че ще работи по-добре с ръцете и този път ще нокаутира Порие”, сподели Волкановски.

Той призна, че е очаквал Макгрегър да се представи по-добре при предишната им среща през януари. „Дъстин определено знае как да се бие умно. Имам предвид, че той може да умори Конър и да не му позволи да го атакува яростно в началото. Но ако опита да води битката от прав, тогава ще срещне сериозни проблеми. Опита ли се да го нокаутира, това ще бъде и голямата му грешка”, каза още шампионът в „перо”.

Самият Волкановски се очаква да се върне в октагона през септември, когато е предвидено да се изправи срещу Брайън Ортега (15-1-1). Той заяви, че очаква победа с нокаут срещу претендента.

Разбира се, искам да приключа рано срещата. Смятам, че съм много по-добър и ще го покажа. От доста време не съм бил в октагона, но за тази година пауза имах възможност да подобря много неща от арсенала си. Разбирането ми за този спорт вече е на съвсем друго ниво”, оптимист е австралиецът.

Спрягат Волкановски – Ортега за септември