Начало ММА Порие в изолация преди трилогията с Конър
0

Порие в изолация преди трилогията с Конър

Порие в изолация преди трилогията с Конър
0

Дъстин Порие (27-6-1) няма намерение да остави абсолютно нищо на случайността за предстоящата битка с Конър Макгрегър (22-5). „Диаманта” и „Ноториъс” ще се изправят за трети път един срещу друг в нощта на 10 срещу 11 юли в Лас Вегас, когато ще се проведе UFC 264. И макар американецът да обра лаврите за представянето си във втория им двубой от януари, не личи по някакъв начин да се е главозамаял.

Напротив – той се е изолирал и според приближени, опитва да повиши нивото и да обезличи по още по-безкомпромисен начин бившия шампион. Порие вече е започнал активната част от подготовката си в Коконът Крийк с ATT, като се е дистанцирал от семейство и приятели, за да се концентрира изцяло върху Макгрегър.

UFC показа промото за третата битка Макгрегър – Порие

Мислите ми от известно време са насочени само към този мач. Всичко друго е на заден план. Трябва да съм концентриран на 100 процента, за да мога да спечеля. Знам, че в техния лагер са направили план как да предотвратят пораженията от лоу киковете, които ми донесоха предимство през януари. Така че аз от своя страна трябва да съм готов за нов вариант”, коментира Порие.

Диаманта” уточни, че работи много върху защитата си.Всички знаем колко бърз и ефективен може да е Конър. Това е нещо, което не може да се пренебрегне. Нямам търпение да ви покажа развитието си. Но имам още работа за вършене, така че ще използвам тези три седмици до битката, за да усъвършенствам всичко”, каза още Порие. Предстои да разберем дали отдадеността му ще се отплати и ще му отвори вратите към мач за световния пояс в лека категория.