Начало ММА Усман „нокаутира” Конър (видео)
0

Усман „нокаутира” Конър (видео)

Усман „нокаутира” Конър (видео)
0

Конър Макгрегър поиска мач с шампиона на UFC в полусредна категория Камару Усман. „Ноториъс” обяви, че първо ще победи Дъстин Порие в лека категория, а след това ще се разправи и с „Нигерийския кошмар”. Причината за интереса на ирландеца към подобна битка е твърдението от самия него, че непобеденият в октагона на организацията Усман го имитирал, както като движения в клетката, така и в говоренето. Бившият световен шампион в две категории каза това, след успеха на нигериеца с нокаут над Хорхе Масвидал на UFC 261.

И реакцията от желанието на Конър да се изправи срещу Камару не закъсня. От Boxing Fight Simulations моментално реагираха и публикуваха симулация, базирана на играта EA Sports’ UFC 4, на своя канал в Youtube. А резултатът е наистина зрелищен. Битката продължава в 5 рунда, в които „Нигерийския кошмар” доминира, като на няколко пъти поваля „Ноториъс” на пода. Двамата си разменят доста тежки попадения, за да може в крайна сметка Усман да спечели след брутален нокаут с дясно кроше. Така Камару запазва титлата си и продължава доминацията в полусредна категория.

Всичко това обаче е симулация. Предстои да разберем дали изобщо ще се стигне до подобен двубой. Като начало, за да има такава среща, първо Конър ще трябва да победи „Диаманта” на 10 юли. В случай на поражение за ирландеца, то изглежда невероятно да се счита, че ще последва негова битка с Усман до края на годината.