Начало Кикбокс и муай тай Дупнишкият „Патриот“ с нови успехи на родния ринг (СНИМКИ)

Дупнишкият „Патриот“ с нови успехи на родния ринг (СНИМКИ)

Дупнишкият „Патриот“ с нови успехи на родния ринг (СНИМКИ)
0

Спортен клуб „Патриот“ за пореден път затвърди водещата си роля в българския кикбокс. Дупнишкият тим взе участие в Държавните първенство в стил К1 и фул контакт с 13 свои представители. Осем от тях стигнаха и до битки за титлата.

Голямата радост и гордост за президента на клуба Кирил Чакъров и екипът му дойде от 11-те медала на неговите възпитаници, второ отборно място на К1, както и още една повиквателна за националния отбор. Юношата Иван Костадинов, който се състезава в категория до 54 килограма бе забелязан и харесан от селекционера на националите Владимир Вълев-Питбула.

„С тези постижения показахме, че работим в правилната посока и тепърва ще имаме още много успехи. Благодаря на целия треньорски екип – Ани Минкова, Драгомир Кацаров и Красимир Сулев. Благодаря на състезателите, че се раздадоха до краен предел и на родителите. Поздравления и на домакина организатор Илко Аджов  за добрата организация и топлото посрещане.“, посочи Чакъров.

 

Най-силно бе представянето за „Патриот“ в стил К1, където от 52 клуба се нареди на второ класиране по медали. С шампионски титли ликуваха Доброслав Радев (мъже, 75 кг.), Алисия Сусанина (юноши младша възраст, над 60 кг.), Ивайло Янакиев (ЮМВ, до 63 кг.), Иван Костадинов (ЮСВ, до 54 кг.), както и Габриел Владимиров, който взе участие в детския турнир в стил лоу кик при до 39 кг.

Освен петте първи места, „Патриот“ стигна до още 6 медала – три сребърни и три бронзови.