Начало Бокс Петъчни прогнози: Нокаути на Лома и Дейвис

Петъчни прогнози: Нокаути на Лома и Дейвис

Петъчни прогнози: Нокаути на Лома и Дейвис
0

Този уикенд ще гледаме бокс. Две от най-големите звезди в красивата игра ще боксират и няма как рубриката ни да не им обърне внимание. Започваме с човека, който често обича да „влиза в Матрицата“ – Василий Ломаченко. Украинецът е един от най-атрактивните и обичани бойци в наши дни.

Навярно никой не се съмнява, че ще победи.

Въпросът е с решение или нокаут.

Букмейкърите дават сравнително равни ставки за двата варианта, но ние ще играем за приключване.

Лома загуби последния си мач и сега е решен на всичко да се върне с гръм и трясък. Обкръжението му гарантира колко е надъхан за тази битка, а и противникът му Масайоши Накатани определено не е от същото ниво. Рискът е умерен – победа за Ломаченко с нокаут, технически нокаут или дисквалификация за 1.85.

Източник: Twitter

Преминаваме и към другото ни топ предложение – Джервонта Дейвис срещу Марио Бариош.

„Танка“ се изправя срещу най-голямото предизвикателство до момента в кариерата. Качва и две категории, което не е маловажно. Уменията му обаче са прекалено големи за съперника и той ще инкасира първа загуба при професионалистите.

Тук също очакваме успех с нокаут, технически нокаут или дисквалификация – този път ставката е 1.65. Дейвис е отличен нокаутьор и трудно съперникът му ще издържи пълни рундове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.