Начало Бокс Джервонта Дейвис: Мога да приключа Бариош във всеки един момент

Джервонта Дейвис: Мога да приключа Бариош във всеки един момент

Джервонта Дейвис: Мога да приключа Бариош във всеки един момент
0

Джервонта Дейвис е сигурен, че ще нанесе първа загуба в кариерата на Марио Бариош. „Танка“ обеща още едно шоу с главно негово участие на 26 юни, когато ще качи две категории.

„Трябва да изчакаме и ще видим. Различните противници изкарват мои съвсем различни черти в бокса“, отбеляза Дейвис.

„Не знам той с какво разполага. Трябва да изчакаме и ще видим какво ще извади на масата идната галавечер. Аз ще се възползвам от всяка една негова слаба черта. Правя това и в останалите си двубои.“

7 години затвор заплашват Джервонта Дейвис

„Всички мои битки предвещават екшън!“.

„Не отивайте за пуканки, защото всеки момент мога да го приключа. Боксът винаги трябва да е атрактивен. Никога не влизам в скучни и стратегически битки. Противниците ми не издържат 12 рунда“, сподели самодоволно „Танка“.

Букмейкърите го считат за фаворит, но все пак Бариош разполага с аргументи да поднесе изненада. Очакванията към срещата са големи.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.