Начало Бокс Джервонта Дейвис – Лео Санта Крус ще се играе пред публика!

Джервонта Дейвис – Лео Санта Крус ще се играе пред публика!

Джервонта Дейвис – Лео Санта Крус ще се играе пред публика!
0

Потвърдиха завръщането на феновете по стадионите в големия бокс. Чаканата битка Джервонта Дейвис – Лео Санта Крус ще е първото сериозно събитие след пандемията от коронавирус, на което зрителите ще могат да се насладят на живо.

Новината е добре дошла за останалите големи мачове, които чакат завръщането на хората по залите и стадионите.

Организаторите ще могат да приберат сериозна сума от билети, а към момента информацията е за 50% заетост, каквато позволява щатът Тексас.

Дейвис и Крус ще мерят сили на Хелоуин.

Двамата световни шампиони ще кръстосат ръкавици на 31 октомври, част от бойната карта са още Марио Бариош, Раян Карл, Реджис Прогрей, Хуан Хералдес и други. Билетите ще са в продажба от понеделник (5 октомври).

Боксът не е същият без фенове и новината е добре дошла за спорта като цяло.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.