Начало Бокс Санта Крус проговори след загубата от Дейвис
0

Санта Крус проговори след загубата от Дейвис

Санта Крус проговори след загубата от Дейвис
0

Лео Санта Крус не си спомня кога Джервонта Дейвис го е ударил с онзи ъпъркът, който го свали в нокаут и, в крайна сметка, му коства двубоя.

32-годишният мексиканец беше свален на пода в 6-я рунд, допускайки едва втора загуба в професионалната си кариера. Няколко дни след мача Санта Крус призна, че бил изненадан от действията на съперника си, но отказа да си търси оправдание за поражението.

“Слава Богу, добре сме, здрави сме, не успяхме да спечелим, но благодарим от дъното на душата си на феновете за подкрепата и положителните емоции. Изненада ме, паднах, но благодаря на Бога, че съм тук. За теглото – чувствах се малко тежък, но той не усещаше ударите ми. Пусна ми ъпъркът и го блокирах добре, не усетих силата му, затова си останах в този “джоб”. Но след това пласира точно този ъпъркът с цялата си сила и ме удари доста добре. Не се усещах силен. Намери ме добре, не искам да омаловажавам действията му. Той е страхотен боксьор и ме удари добре”, коментира Санта Крус пред ESPN Deportes.

Той призна, че не помни точният момент, в който е получил удара, нито го е усетил.

“Хората бяха притеснени, когато паднах, аз също се притесних, след като гледах нокаута. Не помня кога ме удари, само паднах, не усетих нищо. Грешката си беше моя, три десни на едно и също място, защото ме е изучавал и каза, че ще ме контраатакува. Реших да го атакувам и той ме изненада”.

Сега Санта Крус иска да се отдалечи за малко от бокса и да обърне повече внимание на семейството си, като загатна и за оттегляне от спорта.

“Истината е, че искам да прекарам време със семейството си, да си почина. Ще говоря с екипа си, с баща си, да видя какви са техните планове и какво ще искат от мен. Да видим ще продължа ли да се боксирам, или ще се откажа. Нека първо ми се избистри мозъкът, после ще видим какво ще правя”.