Начало Бокс Бронър три дни след клипа с пачките: Имам 13 долара!

Бронър три дни след клипа с пачките: Имам 13 долара!

Бронър три дни след клипа с пачките: Имам 13 долара!
0

Сагата с делото срещу бившия световен шампион Ейдриън Бронър се заплита все повече. Този път „Проблема“ е загазил сериозно, защото трябва да плати 800 хиляди долара, ако не иска да се озове зад решетките.

Бронър не иска и да чуе за наложената му парична санкция и си позволи да излъже съда, че притежава едва 13 долара.

Плоският опит за лъжа набързо лъсна в заседателната зала, след като съдия Нанси Маргарет Русо провери активността на бившия боксьор в Instagram.

Оказа се, че само три дни по-рано Бронър е качил клип с тлъсти пачки от 100-доларови банкноти.

Ейдриън се хвали с валутата и я разпръсква по маса. След като е хванат на тясно, отговорът на подсъдимия е, че това са парите на негови приятели.

За момента той ще остане в ареста и трябва да продължи да полага обществено полезен труд. Идните дни ще му се наложи да докаже твърдението си, че парите са на негови „богати приятели“, представяйки пълен финансов отчет.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.