Начало Бокс Джервонта Дейвис приключи Санта Круз с брутален нокаут (ВИДЕО)

Джервонта Дейвис приключи Санта Круз с брутален нокаут (ВИДЕО)

Джервонта Дейвис приключи Санта Круз с брутален нокаут (ВИДЕО)
0

Джервонта „Танка“ Дейвис запази титлите си отбеляза зрелищен нокаут над Лео Санта Круз по-рано днес на ринга в Сан Антонио. Това бе 24-та поредна победа за ученицика на Флойд Мейуедър.

Дейвис започна битката по агресивен начин с много атаки в тялото и крошета в главата, които фрустрираха Круз още в първите минути на двубоя. Левият ъперкът в главата бе едно от основните оръжия на Дейвис в този сблъсък, на което той разчиташе още от началото. Успехът му с тази техника доведе до нокаута в шестия рунд, който се случи именно след ляв ъперкът в челюстта на Круз.

Преди нокаута да се случи всички три съдии бяха дали преднина на Дейвис с 48 на 47.

„Не мога да оценя представянето си сега. Трябва да гледам битката. Адаптирах се към това, което той ми даваше. Знам, че е по-висок и му се налагаше да се навежда и да върви напред. Именно заради това го накарах да върви напредн към ъперкъта ми“, заяви „Танка“ след края на битката.

Той определи Круз като корав воин и силен мексиканец, който е дошъл да се бие.

„…той дойде готов. Аз просто бях по-добрият тази вечер“, допълни Джервонта.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.