Начало Бокс Счупено ребро отлага битка на Бетербиев

Счупено ребро отлага битка на Бетербиев

Счупено ребро отлага битка на Бетербиев
0

Тежка контузия отлага следващата битка на Атур Бетербиев. Шампионът на IBF и WBC в полутежка категория няма да може да премери сили с Адам Дийнс на 23-ти октомври, тъй като едно от ребрата му е било счупено по време на тренировка. Новината съобщават първо ESPN, като американската медия добавя, че контузията на чеченеца не изглеждала сериозна, но той влошил състоянието си, като вдигал тежести. След обстойни прегледи и ядрено магнитен резонанс станало ясно, че Артур има фрактура на реброто.

Непобеденият Бетербиев трябваше да се изправи срещу Менг Фалонг през септември, но последният бе заместен от Адам Дийнс. Според ESPN щабовете на Бетербиев и Дийн преговарят за битка през декември.

35-годишният Бетербиев за последно стъпи в ринга през октомври, 2019-та. Тогава той надделя над Олександр Гвоздик и отне титлата му на IBF.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".