Начало Бокс Макгрегър повдигна интереса за битка с Пакиао

Макгрегър повдигна интереса за битка с Пакиао

Макгрегър повдигна интереса за битка с Пакиао
0
MMA супер звездата Конър Макгрегър възбуди въображението на феновете на бойните спортове с публикация в Twitter. Боецът публикува съобщение на талагски език (един от езиците, които се говорят във Филипините), което гласи „Аз приемам“.

Макгрегър обича често да си играе игри с последователите си в социалните мрежи, но мнозина фенове го „заподозряха“ в участие в уговорка с боксовия шампион от Филипините Мани Пакиао. 41-годишният майстор на ръкавиците към този момент няма насрочен двубой, а за последно „танцува“ между въжетата преди повече от една година. Макгрегър, който се е състезавал в последната теглова категория на Мани Пакиао (66 кг.), нокаутира Доналд Серони в първия рунд в последната си изява в клетката.

Пакиао и Макгрегър работят с компанията „Paradigm Sports Management“, което също може да е ключов фактор в евентуалните преговори между двамата. Ирландецът има един изигран професионален боксов двубой през 2017-та и то не срещу кого да е, а срещу Флойд Мейуедър. Тогава „The Notorious“ бе победен с ТКО в десетия рунд.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".