Начало Бокс Мениджър на Усик: Вече сме в главата на Джошуа

Мениджър на Усик: Вече сме в главата на Джошуа

Мениджър на Усик: Вече сме в главата на Джошуа
0

Единият от мениджърите на боксовата супер звезда Олександър Усик, Александър Красюк, заяви пред „SkySports“, че украинецът вече боец, за когото шампионът на WBO Антъни Джошуа трябва да се притеснява.

„Усик вече е в главата на Ей Джей. Битката между тях ще се случи, въпрос на време е. Няма значение колко голяма ще е победата на Усик. Джошуа знае, че това е истинската заплаха пред него„, заяви Карасюк в седмицата на битката между Усик и Дерек Чисора.

33-годишният украинец премина при най-тежките в професионалния бокс през 2019-та след като обедини всички четири пояса в полутежка категория през 2018-та. Дебютът му в тежка категория бе срещу американеца Час Уитърспун. Олимпийският шампион по бокс премина безпроблемно през него и записа 17-тата си поредна победа, но очакванията за тази събота са, че Дерек Чисора ще бъде много по-достоен опонент за Усик.

„Ако Дерек е в добра форма и запази кондицията си през целия мач без да губи концентрация, то нокаутът най-вероятно няма да се случи. Но ако реши да поема рискове, той ще бъде пратен на земята. Очаквам планът на Усик да бъде какъвто винаги е. Ще започне с ударите с предна ръка и след два три рунда ще започне да унищожава Чисора“, уверено завърши Красюк.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".