Начало Бокс Дебютът на Пейдж Ванзант в бокса без ръкавици отложен

Дебютът на Пейдж Ванзант в бокса без ръкавици отложен

Дебютът на Пейдж Ванзант в бокса без ръкавици отложен
0

Бившата състезателка в UFC Пейдж Ванзант все пак няма да дебютира в бокса без ръкавици през 2020-та. Блондинката подписа с организацията „Bare Knuckle Fighting Championships“ по-рано тази година и трябваше да дебютира на ринга през ноември, но според mmafighting.com, това няма да се случи.

Медиите отвъд Океана твърдят, че Ванзант ще дебютира в BKFC през февруари 20201-ва. Опонентът на дамата все още не е обявен. В кариерата си в UFC Ванзант надигра Фелис Хериг, Рейчъл Остович и Бек Роулингс, която е настоящ шампион на BKFC.

На същата галавечер, в която се очаква Ванзант да се бие, бившият претендент за титлава в полусредна категория на UFC Tиаго Алевеш трябва да се изправи и срещу ММА ветерана Фил Барони. Последният се оттегли от насрочената битка с Алвеш през септември, но бе заместен от Джулиан Лейн.

BKFC все още планира да проведе галавечер на 13-ти ноември във Флорида, като предвижда две битки за титли на събитието – Джилм Алърс срещу Луис Лапомино за титлата е лека категория и Джонди Бедфорд срещу Дат Нгуйен за титлата в категория петел.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".