Начало ММА Бонуси за нокаутьорите на UFC Fight Island 6
0

Бонуси за нокаутьорите на UFC Fight Island 6

Бонуси за нокаутьорите на UFC Fight Island 6
0

Бившата шампиона в категория „сламка“ Джесика Андраде добави още един бонус от 50000 щатски долара в колекцията си. Тя приключи битката си с Кейтлин Чукегиън в края на първия рунд с ТКО и завоюва осмия си бонус в кариерата си.

Другият нокаутьор от главната карта на вечерта Джими Крут също получи бонус за представянето си. Австралиецът имаше нужда от малко повече от две минути преди да нокаутира латвиеца Модестас Букаускас и да запише четвъртата си победа в организацията.

Дебютиращият за UFC боец в лека категория Матеус Гамрот направи страхотен двубой с Гурам Кутателадзе. Победата в крайна сметка бе за последния, но и двамата си заслужиха 50 000 долара повече.

Големият победител на вечерта Браян Ортега, който доминира в пет рунда Чен Сун Джунг, не получи бонус за представянето си.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.