Начало ММА Майк Пери се извини за държанието си извън клетката
0

Майк Пери се извини за държанието си извън клетката

Майк Пери се извини за държанието си извън клетката
0

ММА боецът Майк Пери даде своето публично извинение към спонсорите си и UFC за поведението си извън клетката през миналия месец. В средата на юли в Интернет пространството се появи видео клип, в който се вижда как Пери удря и праща в безсъзнание възрастен мъж в ресторант в Тексас.

След този инцидент мнозина фенове на смесените бойни изкуства осъдиха критично действията на Пери, а президентът на UFC Дейна Уайт дори заяви пред „TSN“, че Майк може би има нужда от професионална помощ. Най-елитната ММА организация излезе и с официално становище, в което твърди, че няма да допусне Пери в клетката отново, докато той не потърси помощ.

„Искам да бъда по-добър модел за подръжание на семейството ми, за неродения ми син, за мооята кралица (приятелката на Пери), и за мен, за да получа уважението, което заслужавам. Искам да се извиня на спонсорите ми и на UFC за начина по който действията ми са повлияли на връзките ни. Ще бъда по-добър като цяло“, написа Пери в Twitter.

От UFC все още не са коментирали тази публикация и не е ясно дали тя ще бъде достатъчна, за да видим отново Пери в октагона.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".