Начало ММА Италианец твърди, че Андерсън Силва и Джакаре му отказват битка
0

Италианец твърди, че Андерсън Силва и Джакаре му отказват битка

Италианец твърди, че Андерсън Силва и Джакаре му отказват битка
0

Боецът на UFC в средна категория Марвин Ветори твърди, че легендата Андерсън Силва и майсторът на бразилското джу джицу Роналдо „Джакаре Соуса, му отказват двубой в клетката. Италианецът публикува в Twitter и не пропусна да отбележи профилите на бразилските бойци.

„Исках да бъда добър, но ми писна хората да ми отказват. Андерсън Силва каза „не“, Соуса също. Всеки има извинение. Не искате да се биете? Махайте се от UFC тогава„, категоричен бе Ветори.

„Разбирам, че сте легенди, но ако сте в UFC, то вие сте сред най-добрите и не можете просто да си избирате битки на това ниво. Виждам това постоянно“, добави бившият шампион на веригата „Vector“ и отбеляза ММА мениджъра Али Абделазис.

Към този момент боецът с прякор „Италианската мечта“ е в серия от три поредни победи в UFC. Той надделя над Цезар Ферейра, Андрю Санчес и Карл Роберсън. Победата му над последния му гарантира място в Топ 15 на средната категория.

Това не е първият път, в който Ветори се заяжда с бившия хегемон при 84-килограмовите. Преди по-малко от седмица той публикува история в Instagram, в която критикува „Паяка“, че вероятен следващ негов опонент в Антъни Петис.

„Хайде, братле. Бий се с някой с твоите размери. Такива битки нямат смисъл. Виждам, че тренираш, нека да видим, дали все още го можеш. Обещавам, че ще дам и на теб и на феновете, това, което искате“, написа Ветори.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".