Начало ММА Майк Пери поиска битка с Нейт Диаз
0

Майк Пери поиска битка с Нейт Диаз

Майк Пери поиска битка с Нейт Диаз
0

Майк Пери вярва, че ако с Нейт Диаз премерят сили в клетката, то тов няма да свърши добре за боеца от Стоктън, Калифорния. 

Култовият Пери заяви след победата си над Мики Гал на събитието UFC on ESPN 12 миналия уикенд, че евентуална битка с по-малкия от братята Диаз би била лесна победа за него.

„Мисля, че е кльощав и слаб физически като Мики Гал. Уважавам това, което е направил в спорта. Играе джу джицу, но си мисли, че може да се боксира със слабите му ударчета. Няма шанс да ме удари достатъчно силно. Ще го ритам в краката, както направи Хорхе Масвидал! На земята ще се кача върху него и ще изглежда също като битката с Мики Гал“, категоричен бе американецът пред ESPN.

Въпреки негативните коментари по адрес качествата на Нейт Диаз, Пери добави, че калифорниецът все пак е издържлив и корав.

„Но все пак моите удари са много силни, ще го пратя на земята. Всеки знае, че е издържлив, но аз ще им отворя очите. Това не е омраза. Направил е много в спорта, направил е достатъчно пари. просто винаги съм си мислел, че мога да го победя“, заключи Пери.

Нейт за последно стъпи в клетката през ноември, 2019-та, когато загуби от Хорхе Масвидал. Тогава той получи сериозна аркада над лявото око и лекарите прекратиха срещата.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".