Начало Други БФ Ушу със семинар по Син и Цюан в Стара Загора

БФ Ушу със семинар по Син и Цюан в Стара Загора

БФ Ушу със семинар по Син и Цюан в Стара Загора
0

Българска федерация по УШУ кани всички свои членове на семинар по Син и Цюан, който ще се проведе в началото на месец юли в град Стара Загора. Това е първият семинар на подобна тематика в най-новата история на федерацията. Организатор е СК „Тайдзичюен център на семейство Ян в Стара Загора“, с Директор и Главен инструктор Тихомир Тодоров, а федерацията е съорганизатор на събитието.

Семинар по Син И Цюан

Тема: Меч на Петте елемента в Син И Цюан – практическо приложение за самозащита на Петте елемента

Водещ на семинара: д-р Дориян Александров

Организатор на семинара: СК „Тайдзичюен център на семейство Ян в Стара загора“, с Директор и Главен инструктор Тихомир Тодоров

Място: град Стара Загора

Дата: 03.07.2020г. (петък): 18:00 – 21:00ч.; 04.07.2020г. (събота): 10:00 – 13:00ч. и 17:00 – 20:00ч.; 05.07.2020г. (неделя): 10:00 – 13:00ч.

Цена: 75 лв./човек за трите дни на семинара

Всеки участник трябва да носи собствена екипировка и тренировъчен меч.

Транспорт, настаняване и консумацията са за сметка на участниците!

Заявки за участие се приемат до 02.07.2020г. на телефон 0898 531 692 – Тихомир Тодоров.

СК „Тайдзичюен център на семейство Ян в Стара загора“ е създаден от Тихомир Тодоров на 17 май 1994г. в Стара Загора. В клуба се изучават бойните изкуства Тайдзичюен на семейство Ян, Бойна система за война (Warfare Combat System) и Сан Да. Главния център на клуба е в Стара Загора но има представители още в Казанлък, София, Пловдив, Дъблин и Пекин.

Тихомир Тодоров започва да тренира бокс през 1986 г. в град Ярославъл, централна Русия, където по това време живее с родителите си. По-късно, след завръщането си в България, през 1988г. започва да изучава Ян стил на Тайдзичюен (по школата на грандмайстор Уйлям С.С. Чен от Ню Йорк) от Андреян Каравастев. По-късно, като негов личен ученик започва да изучава Тайдзичюен от семейство Чен, както и Син И Чюен (Боксът на насочената воля). През 1992г. става ученик на д-р Дориян Александров (който е учител на Андреян Каравастев) и с негова помощ задълбочава познанията си в невероятния свят на УШУ/Кунг-Фу, а именно във вътрешните стиловете – Тайдзичюен и Син И Чюен. Това постепенно промени живота му. Успоредно с това, от двамата си учители изучавал Багуаджан, Чин На, Джит Кун До и Южен Шаолин.

След преместването на Андреян Каравастев в САЩ започва обучението си по Тайдзичюен на Семейство Ян с Георги Деничин (Стар Ян стил от Тайван).

От 2005г. започва обучението си в Тайдзичюен на Семейство Ян от Гранд майстор Ян Дзюн – Пета генерация от семейство Ян, Шесто поколение и сегашен пазител на стила.