Начало Кикбокс и муай тай Топалски се завръща на ринга на Държавното по кикбокс (ВИДЕО)

Топалски се завръща на ринга на Държавното по кикбокс (ВИДЕО)

Топалски се завръща на ринга на Държавното по кикбокс (ВИДЕО)
0

11-кратният шампион на България по кикбокс и ММА Деян Топалски ще атакува титлата до 86 килограма на предстоящото Държавно първенство в стиловете К1 и фул контак. Надпреварата ще се проведе този уикенд в град Пазарджик.

За последните 11-те години състезателят на клуб „Френдс“, който изцяло се е насочил към професионалния ринг, е спорил за медалите на републикански само веднъж – през 2015-та, когато става първи на фулконтакт.

„Реших заради та панделия от коронавирус, която уби общо взето всички професионални изяви, не само в България, но в цял свят. Тъврде много време се събир абез мач да игра. Смятам а участвам на републиканското с цел обиграване, за да не загубя усета за ринга“, коментира Топалски пред Boec.BG

Топалски разкри дали ще видим трети сблъсък между него и Даниел Илиев на профи ринга.

„Ако кажа – не, значи съм се отказал от спорта изобщо и по-добре да се пенсионирал. Аз смятам, че е рано да се пенсионирам. Извлякох си поуките от последния ни мач. Тогава най-малкото работих сам и без треньор. Резултатът сега е равен. Мисля, че трябва да направим трети заключителен мач. Смятам, че имам сили за още един такъв мач“, добява Топалски.

Преди евентуален двубой с Даниел Илиев, Топалски обаче желая една друга неосъществена среща на ринга – с Бранко Бабачев. Още по темата вижте във видеото: