Начало ММА Джим Милър си заслужи пореден бонус на UFC on ESPN 11
0

Джим Милър си заслужи пореден бонус на UFC on ESPN 11

Джим Милър си заслужи пореден бонус на UFC on ESPN 11
0

Ветеранът в UFC, Джим Милър, спечели бонуса от 50 000 щатски долара за най-добро представяне на бойната галавечер UFC on ESPN 11, която се проведе по-рано днес в Лас Вегас. Той отказа Рузвелт Робъртс с ключ на ръката в първия рунд и така грабна 12-ия си бонус от организацията в 21-вата си победа в октагона. Така Милър се превърна и в най-добре платения боец от бойната карта – той ще прибере общо 258 000 щатски долара от битката с Робъртс.

Другите бойци, които спечелиха бонус по-рано днес са Джош Емет, Шейн Бъргос и Джъстин Джейнс. Първите двама сътвориха истинско зрелище в епична три рундова битка и си заслужиха наградата за двубой на вечерта.

Джейнс, който прие битка с Франк Камачо с по-малко от седмица предизвестие, записа победа с ТКО за по-малко от рунд и също бе награден от UFC с бонус от 50 000 долара.

Източник: mmafighting.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.