Начало Бокс Фюри похвали мениджъра Франк Уорън: Той е магьосник!

Фюри похвали мениджъра Франк Уорън: Той е магьосник!

Фюри похвали мениджъра Франк Уорън: Той е магьосник!
0

Шампионът в тежка категория Тайсън Фюри се изказа ласкаво за мениджъра си Франк Уорън. „Краля на циганите“ нарече промоутра от „Залата на славата“ магьосник и му благодари за всичко сторено.

„Никой друг промоутър не може да направи това, което той стори“, сподели Фюри. „Той е магьосник. Франк ме извади от бездънна яма и виждате къде съм в момента.“

„Той ми каза, че ще ме върне на върха и го стори.“

Шампионът сподели, че за него парите не са най-важни.

„За мен не е на първо място колко изкарваш. Парите не ти дават щастие. Колкото и да изкарваш, никога няма да бъдеш изцяло щастлив, ако нямаш семейство и приятели. Вещите не те правят богат, трябва да го почувстваш вътре в теб“, добави Фюри.

Два куршума в гърдите не го разделиха от любимия му бокс

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.