Начало ММА Корейското зомби и Ортега отново се захапаха
0

Корейското зомби и Ортега отново се захапаха

Корейското зомби и Ортега отново се захапаха
0

Враждата между Чен Сун Джунг и Браян Ортега все още съществува.

В началото на седмицата Ортега отново предизвика Корейското зомби чрез пост в Instagram. Двамата състезатели в категория перо трябваше да премерят сили през декември, 2019-та, но Браян Ортегаполучи контузия и битката пропадна. Сега американецът обвинява Джунг, че забавя организирането на такъв двубой.

„Някой да каже на Корейското зомби да подпише договора. Той бе попита за тов амногопъти вече. Дай на феновете, което искат и стига си бавил нешата“, написа Ортега.

Не отне дълго преди Джунг да отговори на призива. Той публикува в Instagram и увери феновете си, че причината да не се бие с Ортега сега не е негова.

„Сигурен съм, че знаеш защо не мога да дойда в Щатите по това време. Ако дойдеш в Корея, готов съм и за юли. В противен случай, стой спокоен и ме чакай“, отвърна корейският боец.

Към този момен Южна Корея позволява напусканията на страната на гражданите си, но тъй като в САЩ рестрикциите са по-тежки, Корейското зомби ще трябва да стои в 14-дневна карантина, ако стъпи на американска земя.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".