Начало ММА Уайт за Къртис Блейдс: Изглеждаш глупаво, когато печелиш така
0

Уайт за Къртис Блейдс: Изглеждаш глупаво, когато печелиш така

Уайт за Къртис Блейдс: Изглеждаш глупаво, когато печелиш така
0

Президентът на UFC Дейна Уайт изрази разочарованието си от представянето на Къртис Блейдс в главната битка на UFC on ESPN 11, която се проведе по-рано днес в Лас Вегас. Босът на най-елитната ММА верига заяви, че Къртис е говорил прекалено много преди битката, но не се е представил на високо ниво и така изглеждал „глупаво“.

„Първо, той има две загуби от Франсис нгану. Как да му дам битка за титлата? Може да бъде считан за следващ претендент. Но ако бях на негово място, с това кардио и това представяне, не бих чакал, а ще съм по-активен и ще съм зает. Харесвам Къртис, но той има грешната нагласа. Като говориш цяла седмица, по-добре набий някого както трябва. Когато говориш много и се представиш така, то ти изглеждаш глупаво“, заяви Уайт на пресконференцията след събитието.

Къртис победи с единодушно съдийско решение, но си пролича, че умората го застигна в последните два рунда. Боецът нямаше реални опити да приключи двубоя и самият той призна в интервюто след битката, че битката не е била много интересна за феновете

„Да, победи, но казваше, че ще разнесе из клетката Волков и ще си заслужи двубой за титлата, а вместо това се измори още в третия рунд“, допълни Уайт.

Отговорът на Блейдс не закъсня и той даде своят контра-аргумент.

„Срещу кого да се бия? Всеки, който победих е под мен в ранглистата“, категоричен бе Блейдс.

Към момента единствените бойци преди Къртис Блейдс в ранглистата на UFC са Франсис Нгану, Даниел Кормие и Стипе Миочич. Последните двама вече имат уговорен двубой, а Нгану вече има две победи над Блейдс.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.