Начало ММА Дейна Уайт назова следващия опонент на Шевченко
0

Дейна Уайт назова следващия опонент на Шевченко

Дейна Уайт назова следващия опонент на Шевченко
0

Президентът на UFC Дейна Уайт назова следващия претендент за титлата на Валентина Шевченко. Босът на организацията посочи бишвата шампионка на Invicta FC Дженифър Майа за бъдещ опонента на „Куршума“ на пресконференцията след събитието UFC on Vegas 5.

Майа записа впечетляваща победа на въпросната галавечер. Тя отказа Джоан Калдърууд с ключ на ръката в първия рунд. Това бе нейна трета победа в пет битки за UFC. Другите дами, които са били надигравани от Майа са Роксан Модафери и Алексис Дейвис.

Въпреки не толкова блестящата статистика, Дженифър Майа получава претендентското място, тъй като то бе пазено за Калдърууд, но тя загуби битката с Майа. Останалите потенциални претенденти, които не са се изправяли срещу Шевченко и са в 57-килограмовата дивизия, са Синтия Калвильо, Лорен Мърфи, и Джесика Андраде. Последната е бивш шампион в по-ниската дивизи и има насрочен двубой с Джесика Ай за октомври. Калвильо победи Ай преди месец, а Мърфи е в серия от три поредни победи.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".