Начало ММА Дейна Уайт: Имам чувството, че Хабиб ще търси 30-0
0

Дейна Уайт: Имам чувството, че Хабиб ще търси 30-0

Дейна Уайт: Имам чувството, че Хабиб ще търси 30-0
0

Въпреки че Хабиб Нурмагомедов се пенсионира след победата си над Джъстин Гейджи миналия уикенд, президентът на UFC Дейна Уайят заяви, че шампионът от Дагестан може все пак да се завърне в клетката.

„Все оше не съм казал на никого, но с Хабиб си говорим. Той бе много емоционален след битката с Геджи, но аз имам чувството, че ще се опита да направи 30-та победа“, заяви босът на UFC  пред Zach Gelb Show.

Хабиб бе категоричен в решението си в клетката, като заяви, че няма как да продължи да се бие без бащаму до него. Въпреки тези думи, дори неговият настоящ треньор Хавиер Мендес заяви в интервю след 254, че не е напълно сигурен в думите на „Орела“.

„Мисля, че няма да се пенсионира. Баща му е искал 30 победи и той ще уважи това“, допълни Уайт.

Един от спряганите потенциални съперници за Хабиб е легендарния Джордж Сейнт Пиер. Канадецът не веднъж е казвал, че има желание да се пробва срещу непобедения Нурмагомедов. Такъв супер-двубой представлява интерес за ГСП именно защото Хабиб е толкова доминантен в битките си.

„Ще бъде невероятна възможност да се бия с някой като Хабиб, който е непобеден. Аз мога да бъда първият, който да му нанесе поражение“, заяви преди време бившият шампион в две дивизии на UFC Сейнт-Пиер.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".