Начало Бокс Ванзант за бокса без ръкавици: Не се притеснявам от аркади

Ванзант за бокса без ръкавици: Не се притеснявам от аркади

Ванзант за бокса без ръкавици: Не се притеснявам от аркади
0

ММА красавицата Пейдж Ванзант, която вече не е част от UFC, коментира договора си с организацията за бокс без ръкавициа – „Bare Knuckle Fighting Championship“. Блондинката заяви, че за нея това е стъпка напред в спортната и кариера и начин да докаже на хората, че не е „само красиво лице“

„Това е невероятна възможност. Ново предизвикателство в нов спорт. Наистина открих нова моя страст и ще мога да докажа на хората, които си мислят че съм само красиво лице, че се мисля за нещо много повече от това. В този спорт процентът аркади и дълбоки рани е най-голям, а това дори не ме притеснява“, зави 26-годишната Ванзант пред ESPN.

Пейдж добави, че много представители на много бойни вериги са я потърсили, но тя е решила, че BKFC е най-доброто място за нея.

„Обичам състезанията и съм развълнувана да се покажа в такъв невероятен спорт“, допълни Ванзат.

Състезателката на „American Top Team“ има гарантирани четири двубоя с BKFC, но не отписва и завръщане към ММА в по-късен етап от живота си.

„Все още имам страст към ММА. Скоро се преместих във Флорида и се присъединих към American Top Team. Очевидно, те са едни от най-добрите в ММА сега. Фокусирана съм върху бокса, но след няколко години мога да се върна към ММА, или просто да изкарвам достатъчно от бокса без ръкавици, че да не ми се налага да правя нищо друго“, завърши Ванзант.
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".