Начало ММА Ванзант преди дебюта в BKFC: Чувала съм, че белезите те правят по-привлекателен
0

Ванзант преди дебюта в BKFC: Чувала съм, че белезите те правят по-привлекателен

Ванзант преди дебюта в BKFC: Чувала съм, че белезите те правят по-привлекателен
0

Бившата състезателка на UFC Пейдж ВанЗант не се притеснява от кървавия спорт „бокс без ръкавици“. 26-годишната дама, която трябва да направи дебюта си в „Bare Knuckle Fighting Championship“ на 5-и февруари, сподели пред MMAfighting.com, че няма притеснения от евентуалните аркади, които може да понесе в предстоящата и битка с Бритън Харт.

„Мисля, че обикновените фенове не са образовани за това, което се случва в медицинския аспект от играта. Виждат кръв и си мислят, че е ужасна контузия. Предпочитам да получа аркада пред това да ми счупят ръката, или да ми извадят рамо или коляно. Аркадите отнемат много по-малко време за възстановяване. Също така, чувала съм, че белезите те правят по-привлекателен. Такива неща се оправят бързо“, категорична бе Ванзант.

Ванзант добавя, че за нея бойните спортове са просто начин за забавление и не иска да се доказва на никого. Блондинката добавя, че за нея BKFC е предизвикателство и именно заради това е избрала да се бие там, а не при работодателя на найния съпруг Остин Вандерфорд –  „Белатор“

„Харесвам как „Белатор“ се отнасят с мъжа ми и очаквах да получа предложение от тях след края на договора ми в UFC, но много неща ме насочиха към това да подпиша с BKFC. Те са неверояни и ми дадоха страхотно предложение и ми беше трудно да им откажа“, допълва Ванзант.

Пейдж твърди, че все пак BKFC са и дали оферта за по-добро заплащане от „Белатор“, а и предпочита ударните спортове пред хватовите такива. Тя ще оглави предстоящото събитие на BKFC.

„Много съм развълнувана за този двубой. Избирането ми на опонент беше трудно. Развълнувана съм, че BKFC избраха човек. Опонентката ми вече е играла по техните правила. Била се е за титла. Хората трябва да знаят, че те не е въобще за подценяване“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".