Начало Бокс Планират дебюта на Ванзант без ръкавици за 14-ти ноември

Планират дебюта на Ванзант без ръкавици за 14-ти ноември

Планират дебюта на Ванзант без ръкавици за 14-ти ноември
0

Президентът на веригата за бокс без ръкавици (Bare Knucke Fighting Championship) Дейвид Фелдман заяви пред mmafighting.com, че планира най-новото попълнение в организацията Пейдж Ван Зант да дебютира за BKFC на 14-ти ноември.

Плановете на Фелдман и бившата състезателка на UFC може и да се объркат, тъй като миналата седмица стана ясно, че Ванзант и приятеля и Остин Вандерфорд са дали положителни резултати на тестове за коронавирус.

„Знам, че беше болна. Ще видим дали ще може да тренира, или ще изместим напред датата“, допълва Фелдман.

Все още не е обявен противник за Ванзант, но Фелдман твърди, че на бойната галавечер ще има двубой за титла при дамите. Друга потвърдена информация за събитието на 14-ти ноември е, че Джим Алерс ще премери сили с Луис Паломино и Джони Бедфорд ще се изправи срещу Дат Нгуен.

Алерс също е бивш боец на UFC. Той има четири поредни победи по правилата на бокса без ръкавици. Неговият опонент Паломино има над 50 професионални ММА срещи, като в една от тях той губи от Джъстин Гейджи в сблъсък за титлата на WSOF в лека категория. Джони Бедфорд е бивш участник в реалити формата „The Ultimate Fighter“ и боец на UFC. Той има пет поредни победи в бокса с голи ръце и 23 професионални боксови срещи.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.