Начало ММА Звезда на Белатор покани Порие в организацията

Звезда на Белатор покани Порие в организацията

Звезда на Белатор покани Порие в организацията
0

Патрики Фрейре отправи устна покана към колегата си Дъстин Порие от UFC. Бразилският ветеран на „Белатор“ е бесен, че Дейна Уайт се подиграва така със състезателите си. Той лично пожела да се изправи срещу „Диаманта“, ако последният се реши да смени веригите.

„Представете си колко щеше да е хубаво, ако промоутърът ти в ММА не те цени – и ти просто отидеш да покажеш таланта си на друго място“, сподели Фрейре.

След това директно отправи покана към Порие.

„Дъстин, ела в „Белатор“. Сигурен съм, че ще се почувстваш оценен и ще получиш заслуженото заплащане. След това можем да се бием.“

По-рано тази година Крис Сайборг направи именно това. Дейна Уайт не пожела да увеличи нейното възнаграждение, въпреки тежките битки. В момента Сайборг вече е шампион на „Белатор“ и има планирана първа защита на пояса.

По-големият брат на Патрики – Патрисио Фрейре, е шампион в две теглови категории на „Белатор“.

Порие подписа с UFC през вече далечната 2011 година.

Дейна Уайт отказа да плати повече на Порие и го обвини

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.