Начало ММА Дъстин Порие сподели какви опасности крие професията боец

Дъстин Порие сподели какви опасности крие професията боец

Дъстин Порие сподели какви опасности крие професията боец
0

Летящият високо Дъстин Порие не отрича, че е избрал много рискована и опасна професия. ММА боецът даде емоционално интервю, в което разкри, че подобни мачове като този с Дан Хукър… го карат да спре преждевременно с галавечерите.

„Не знам още колко битки ми остават“, започна Порие. „Още се чувствам млад и свеж. Обичам това, което правя… но не искам да продължа още пет години с битки като последната ми.“

„Обичам този спорт толкова много, че ме убива.“

„Понякога ти се случват неща безвъзвратно. Не само за мен, но и за хората, които обичам. Не искам да бъда нараняван трайно не само заради мен, но и заради жена ми и дъщеря ми.“

„И това е реалността. Това правим ние в бойните спортове. Нашата професия не е добра за нас и телата ни. Говоря за това открито“, добави Дъстин Порие.

Последната му битка продължи пет рунда и изцеди тотално „Диаманта“, а и Дан Хукър. Двамата дадоха страхотно шоу на зрителите пред екраните, но мигновено след края му бяха откарани в болница.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.